RELEASEDATUM
8 december 2016
LAND
Nederland
TAAL
Nederlands
DUUR
100 minuten
BEZOEKERSAANTAL
nog niet bekend.

..
 
 
 
 
Soof 2

HET VERHAAL


Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en �foodie� Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?


TRAILERCAST
Daan Schuurmans, Fedja van Huêt, Achmed Akkabi, Lies Visschedijk, Anneke Blok, Maryam Hassouni, Pip Pellens, Birgit Schuurman, Elise van 't Laar, Jacqueline Blom, Eva Laurenssen, Lobke de Boer, Dick van den Toorn, Patrick Stoof, Daniel Karaty, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, e.a.


CREW
Regisseur
Esme Lammers
Producent(en)
Hans de Wolf
Hanneke Niens
Rachel van Bommel
Scenario
Marjolein Beumer
Camera
Bert Pot
Muziek
Melcher Meirmans
Joris Oonk
Chrisnanne Wiegel


EXTRA INFO
geen overige info beschikbaar

 
HET BOEK

n.v.t.


MUZIEK/SOUNDTRACK

n.v.t.


RECHTEN EN COPYRIGHTS
Alle rechten van de getoonde informatie en afbeeldingen zijn in handen van: Hans de Wolf, Hanneke Niens, Rachel van Bommel


BRONNEN
FilmTotaal, Filmdistributeurs,nl, IMDB
social media twitter facebook