RELEASEDATUM
15 januari 2015
LAND
Nederland
België

TAAL
Nederlands
DUUR
niet bekend
BEZOEKERSAANTAL
nog niet bekend.

..
 
 
 
 
onder het hart

HET VERHAAL


Onder het Hart gaat over Masha (Kim van Kooten), een biologe van 37 jaar, niet op haar mondje gevallen en vaker gekwetst in de liefde. Zij ontmoet Luuk (Koen De Graeve), een gedreven huisarts van 47 jaar met twee tienerdochters en met, redelijk recent, een ex-vrouw (Lies Visschedijk).

Tijdens een bezoekje aan een vlindertuin loopt hij door een onhandige manoeuvre de vrouw van zijn dromen tegen het lijf: Masha, die in die vlindertuin werkt. De aantrekkingskracht tussen de twee is onweerstaanbaar. De oplaaiende verliefdheid overvalt niet alleen het koppel. Luuks dochters hebben grote moeite om hun vaders nieuwe vriendin te accepteren en ze hebben last van een loyaliteitsconflict omdat ze niet willen kiezen tussen hun ouders. De moeder wil de nieuwe situatie én haar plaatsvervangster niet accepteren.

Ondanks de spanningen in het gezin zetten Luuk en Masha de stap om samen een nieuw leven op te bouwen. Uitgerekend dan slaat het noodlot toe.


TRAILERCAST
Kim van Kooten, Frank Lammers, Lies Visschedijk, Hanna Obbeek, Koen De Graeve, Meral Polat, Werner Kolf, Sophie Schut, Annemarie Prins, Jurjen van Loon, Mark Kraan, Sylvia Poorta, Bjorn Niessen, Jaap Maarleveld, Jim Deddes, e.a.


CREW
Regisseur
Nicole van Kilsdonk
Producent(en)
Waterland Film
Scenario
Peer Wittenbols
Camera
Richard Van Oosterhout
Muziek
Tino Biddeloo


EXTRA INFO
geen overige info beschikbaar

 
HET BOEK

n.v.t.


MUZIEK/SOUNDTRACK

n.v.t.


RECHTEN EN COPYRIGHTS
Alle rechten van de getoonde informatie en afbeeldingen zijn in handen van: Waterland Film


BRONNEN
Facebook, IMDB
social media twitter facebook