RELEASEDATUM
11 december 2013
LAND
Nederland
TAAL
Nederlands
DUUR
90 minuten
BEZOEKERSAANTAL
nog niet bekend.

..
 
 
 
 
Finn

HET VERHAAL


Finn (9) woont samen met zijn alleenstaande vader in het kleine dorp Hosselen, ver van de bewoonde wereld.

Op een dag ontmoet hij Luuk (68) een zonderlinge man die in een verlaten boerderij is komen wonen. Luuk speelt viool. Finn voelt zich sterk aangetrokken tot de viool, maar zijn vader verbiedt hem om in de buurt van de oude boerderij te komen waar Luuk woont.

Kent zijn vader Luuk? Hebben ze misschien ruzie? Zijn vader wil niets vertellen en wil niet dat Finn ooit viool leert spelen. Hij wil dat Finn voetbalt en buiten speelt met zijn vriendjes. Dat zou zijn moeder gewild hebben. Maar Finn maakt zijn eigen plan. Hij vertrouwt zijn vader niet meer, die heeft te veel geheimen waar hij Finn niets over wil vertellen. Finn maakt een besluit. Terwijl zijn vader denkt dat hij naar de voetbaltraining is, gaat hij naar de boerderij en volgt hij in het geheim vioollessen van Luuk.

Finn ontdekt dat de boerderij niet zo maar een boerderij is. Hij gaat op onderzoek uit en ontdekt de reden van al die geheimen´┐Ż


TRAILERCAST
Daan Schuurmans, Hanna Verboom, Jan Decleir, Mels van der Hoeven, Jenny Arean, Mark van Eeuwen, Justin Emanuels, Manou Kersting, Esther Scheldwacht, Freerk Bos, Annelies Appelhof, e.a.


CREW
Regisseur
Frans Weisz
Producent(en)
Flinck Film
Scenario
Janneke van der Pal
Camera
Goert GiltayNSC
Muziek
Fons Merkies


EXTRA INFO
geen overige info beschikbaar

 
HET BOEK

n.v.t.


MUZIEK/SOUNDTRACK
RECHTEN EN COPYRIGHTS
Alle rechten van de getoonde informatie en afbeeldingen zijn in handen van: Flinck Film


BRONNEN
Facebook, Eyeworks, Filmdepot, Facebook
social media twitter facebook